Complex Bonavilla Alesd

Ambianța discretă și calitatea serviciilor vă vor oferi o binemeritată relaxare în timpul unei zile petrecute.

Hotel ★★★★

Dispunem de 6 camere si 1 apartament ., Toate camerele sunt dotate ,  conform standardelor de patru stele , cu baie proprie , televizor LCD , frigider , televiziune prin cablu , internet wiereless ,cu vedere spre curtea interioara.

Complex de evenimente

Detinem o sala de evenimente de pana la 500 de locuri, o crama eleganta si moderna cu o capacitate de pana la 200 de locuri, un restaurant cu o capacitate de pana la 50 de locuri. Mai detinem o piscina exterioara moderna cu terasa .

Complex Bonavilla Alesd

Complex Bonavilla oferă cadrul perfect pentru evenimente private sau corporate. Veți beneficia de colaborarea si implicarea unei echipe de un inalt profesionalism si dedicare pentru organizarea evenimentului dumneavoastra.

Asiguram o transparenta totala în ceea ce privește ofertarea și costurile, iar preturile stabilite initial rămân fixe, fără taxe suplimentare.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la: +40758 093 312, +40748 112 975 sau contact@bonavilla.ro.

Nunti / Botezuri / Evenimente de neuitat

Programul dedicat Nunta la Bonavilla este un serviciu personalizat al Complexului Bonavilla.

Transformând fiecare eveniment într-o celebrare a fumuseții, a eleganței și a perfecțiunii, Nunta la Bonavilla își propune să ofere o nuntă de neuitat.

Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicate evenimentului dumneavoastră.

Momentul botezului este deosebit pentru fiecare familie, încărcat de emoții și bucurie. Noi vă suntem alături și îi pregătim bebelușului o frumoasă petrecere de bun venit.

Complex Bonavilla

Organizăm:
– conferințe, seminarii, lansări de produse, traininguri, workshopuri, prezentări, expoziții, târguri
– cocktailuri, cină festivă, aniversări firmă, petreceri de Crăciun

Vezi detalii

Ce zic clientii?

Clientii ne apreciaza pentru cea ce facem.

Feri Bácsi

Nice friendly staff, good food, very nice interior. Good costumer service!

Paul Morar

Mancare si servire – suuuper – iar camerele impecabile ! Totul este nou , curat si cald !
Recomand cu drag !

Ioje Marta

Superba…. Mancarea excelenta, PENTRU curatenia hotelului 11…. Recomand cu drag, mai ales pt ca accepta animale de companie

Rodica Mierloiu

O sala de evenimente nemaivazute. Deosebit! Recomand cu drag!