Crama

Bonavilla Complex, DN1, Aleșd, Județul Bihor
  • +200 pers.
  • Bar
  • Hotel
  • Meniu ales
  • Parcare

Descriere

Crama BONAVILLA

Crama BONAVILLA dispune pana la 200 locuri, va ofera o perspectiva noua atunci cand e vorba de un majorat, zile onomastice,  petreceri private, nunta , botez sau eveniment de degustari de vinuri  fiind  intr-un  cadru specific  atmosferei .

Evenimente & Corporate

Sala de evenimente situata in Alesd-Bihor are o capacitate de  pana la 200 de locuri. Locatia noastra este deschisa atat clientilor care-si doresc un eveniment de amploare cat si acelora care prefera o petrecere intima.

Echipa noastra formata din profesionisti cu experienta, va acorda o atentie deosebita organizarii evenimentului dvs fie ca este vorba de un unul privat (nunta, botez, zi de nastere, onomastica) sau unul corporate (conferinta, company party, prezentare moda etc).

Rafinamentul salii de evenimente si calitatea serviciilor pe care vi le oferim, sunt elementele cheie pentru reusita evenimentului dumneavoastra. Eleganta locatiei, meniurile de buna calitate, ambianta calda, sonorizarea si muzica de buna calitate, asigurarea aerului proaspat si climatizarea in toata locatia sunt doar cateva din rigorile de care tinem seama in cadrul evenimentelor organizate de noi.


Free WordPress Themes
X