Sala de evenimente

Bonavilla Complex, DN1, Aleșd, Județul Bihor
  • +500 pers.
  • Bar
  • Hotel
  • Meniu ales
  • Parcare

Descriere

Sala de evenimente BONAVILLA

Ambianta rafinata face din EventHall BONAVILLA locatia perfecta pentru organizarea evenimentelor de vis. Fie ca este vorba de o nunta, un botez, majorat, eveniment monden, cocktail party, o conferinta sau un eveniment la cerere, EventHall BONAVILLA este locatia ideala pana la 500 persoane.

Evenimente & Corporate

Sala de evenimente situata in Alesd-Bihor are o capacitate de  pana la 500 de locuri. Locatia noastra este deschisa atat clientilor care-si doresc un eveniment de amploare cat si acelora care prefera o petrecere intima.

Echipa noastra formata din profesionisti cu experienta, va acorda o atentie deosebita organizarii evenimentului dvs fie ca este vorba de un unul privat (nunta, botez, zi de nastere, onomastica) sau unul corporate (conferinta, company party, prezentare moda etc).

Rafinamentul salii de evenimente si calitatea serviciilor pe care vi le oferim, sunt elementele cheie pentru reusita evenimentului dumneavoastra. Eleganta locatiei, meniurile de buna calitate, ambianta calda, sonorizarea si muzica de buna calitate, asigurarea aerului proaspat si climatizarea in toata locatia sunt doar cateva din rigorile de care tinem seama in cadrul evenimentelor organizate de noi.


Free WordPress Themes
X